Tea Room Kullaberg

Den här veckan fick jag mitt tillstånd för att baka kommersiellt i mitt eget kök! Preliminär start blir 1 september och jag håller på med att fixa de sociala medierna – vilket är superviktigt; det räcker inte att ha en bra produkt, den måste synas också! Ingen försäljning kommer att ske från hemmet utan det blir via andra kanaler, mer information om detta senare!

Jag kommer att fokusera på cupcakes, cookies och tårtor – och just nu är det väldigt mycket bakande här hemma! För fotografiernas skull, naturligtvis!!

Namnet kom till mig från en dröm! Nä, inte riktigt, men en bok faktiskt. Savage Heart kommer alltid att vara ”mitt” namn, men det betyder ingenting speciellt för de flesta – jag behövde ett namn som visar vad jag sysslar med och Tea Room kändes helt rätt och Kullaberg är alltid rätt. Vem vet, någon gång i framtiden blir det kanske ett Tea Room på riktigt – men tills dess får ni brygga ert eget te att avnjuta mina bakverk med.

0 comments on “Tea Room KullabergAdd yours →

Vad tänker du? Har du några frågor? Lämna ett meddelande!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: