Vegansk matlagning hösten 2020

Kurser och workshops!

Under rådande förhållanden med Covid-19 är starten för matlagningskurserna och workshops på Medborgarskolan i Helsingborg flyttade till hösten 2020. Under tiden kan jag på förfrågan sätta ihop workshops hemma hos mig för en mindre grupp (max tre personer under rådande pandemi). Temat kan vara brunch, tre rätters middag, italienskt/mexikanskt/amerikanskt eller varför inte småkakor och en gräddtårta? Kom med era önskemål så ska jag göra vad jag kan för att anpassa en rolig workshop till er. Hör av er genom Facebook.

För caféer och restauranger erbjuder jag coachning mot en veganvänligare meny. Hur gör man för att alla ska känna sig välkomna? Och framför allt, vara belåtna när man lämnar ert etablissemang? Hur når man ut till veganerna när man gjort en förändring? Jag hjälper till. Vi ses vid personligt möte eller via länk, genom Zoom. Boka tid genom Facebook.

I höst blir det två kursstarter i vegansk matlagning på Medborgarskolan i Helsingborg. En i september och en i oktober. Det blir tre torsdagskvällar på rad och jag utlovar mycket mat! Vi kommer att gå igenom matlagningen från grunden, från hur man komponerar en måltid, planerar en veckas måltider till att förbereda en tre rätters meny. Precis alla är välkomna att deltaga, oavsett om du är van i köket eller novis. Naturligtvis behöver man inte vara vegan heller, nyfiken räcker långt!

Anmäl dig direkt på Medborgarskolans hemsida, HÄR!

0 comments on “Kurser och workshops!Add yours →

Vad tänker du? Har du några frågor? Lämna ett meddelande!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: