Trottoarbaren i Norrköping

Standard

Jag hade inte förväntat mig att finna en vegansk lunchrestaurang i Norrköping, så därför blev lyckan överväldigande när jag faktiskt gjorde det!

Inhyst i Dynamos lokal vid Hallarna finns det alltså en supermysig pop-up restaurang med fantastiskt god mat. Husmanskost (gryta och lasagne), rawfood (sallad) och en burrito ”to die for”. Dessutom finns det fika i form av bland annat chokladboll och mintchoklad-biskvi.

Då jag befinner mig i Norrköping ganska mycket så kommer jag att äta här så ofta jag kan och jag hoppas att restaurangen kommer att finnas kvar (och oannars så får jag väl bli en sådan som jagar foodtrucks på lunchen)!

Hemsida / Facebook / instagram

Krämig jordnötsgryta med den krispiga salladen och tillhörande magiskt goda dressing

Pulled jackfruit i pitabröd – himmelskt gott!!

Trottoarbarens legendariska lasagne, precis vad man önskar sig – vilken dag som helst!! Den finns alltid på menyn!

Vad tänker du? Har du några frågor? Säg något!