Kontakta mig!

Kontakta mig!

Skicka ett meddelande så svarar jag så snart som jag har möjlighet, vanligtvis samma dag.

Jag finns i nordvästra Skåne och utgår från den vackra Kullabygden där solen går ner i Öresund och grödorna frodas. För privatpersoner ordnar jag träffar där jag visar hur enkelt det kan vara, hur och vad man handlar och hur en måltid sätts ihop. Inga frågor är dumma och jag kan utlova många ”aha”. Jag kan också komma hem till er så lagar vi en måltid tillsammans!

För restauranger och caféer kommer jag till er, när det passar er bäst och så pratar vi om vad det är man ska tänka på, hur man enklast kan göra sin verksamhet mer vegan-vänlig och därmed mer attraktiv. Om ni önskar så arrangerar jag en provsmakning av veganska rätter.

Min bakgrund är som samordnare på en Sveriges största musikfestivaler, chef inom staten och senare i år kommer min första bok, en biografi. Sedan jag var 6 år har jag bakat och lagat mat och när jag 2014 gick över från att vara vegetarian till vegan fick jag tänka om helt, särskilt att lära mig att baka tog tid och viljestyrka. Mitt genuina intresse för matlagning och bakning har lett till att jag lärt mig göra perfekta cupcakes på Hummingbird Café i London, göra egen tofu hos Mai Kaidae i Bangkok, och så småningom till att bli certifierad dessert-kock och certifierad vegankock hos Rouxbe. Inspirationen finns överallt och målet är att göra maten så god att man inte funderar på om den är vegansk eller ej.

%d bloggare gillar detta: